ZAŠTITA OD INSEKATA I NAMETNIKA

 

 

ZAŠTITA OD INSEKATA I NAMETNIKA

 

Uz tehnologiju FREEZANZ možete zaštiti područje u kojem boravite od insekata kao što su komaraci, muhe, ose, biljne uši ili grinje, ali isto tako i od nametnika kao što su miševi, krtice i zmije.

FREEZANZ tehnologija također Vam omogućuje uklanjanja neugodnih mirisa iz tretiranog područja uz korištenje sredstva napravljenih na prirodnoj bazi.

Uređaje FREEZANZ možete iskoristiti i za dezinfekciju prostora.

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji i brojnim ispitivanjima koja se provode na terenu i u laboratoriju, uz suradnju tvrtki specijaliziranih za ovaj sektor, uvođenje sustava FREEZANZ omogućuje uklanjanje ili značajno smanjenje prisutnosti insekta u vašem vrtu, uz minimalnu upotrebu sredstava. 

FREEZANZ uređaji su programibilni, jednostavni za instalaciju i upotrebu. Izaberite i programirajte sami najbolje vrijeme za tretiranje određenih površina. Aktivno, automatsko upravljanje sustavima FREEZANZ omogućuje maksimalno iskorištavanje nebulizacije (raspršivanja), te sprječava nepotrebnu potrošnju sredstava uzrokovano kišom ili vjetrom.

Uz korištenje prirodnih sredstava (repelenata) uređaji se mogu koristiti i u prostorima u kojima borave ljudi ili životinje.

Asortiman uređaja FREEZANZ prilagođen je za korištenje u različitim uvjetima i za različite veličine područja koje treba tretirati. Uređaji su dostupni kao:

  • HOME sustavi – Zhalt Portable
  • SEMIPROFESSIONAL sustavi – Zhalt Evolution
  • PROFESSIONAL sustavi – Hi-Tech & Connect

Za više informacija posjetite stranice s uređajima i sredstvima za tretiranje ili nas kontaktirajte,