Profesionalna rješenja za bolji zrak i život
+385919251205

Tjera golubove

ANTI-PIGEON SREDSTVA I UREĐAJI ZA ZAŠTITU SOLARNIH PANELA I SUSTAVA

Fotonaponski paneli i solarne ploče, zelena energija koju treba sačuvati od golubova /(i drugih ptica)

Fotonaponska rješenja, bilo da se radi o solarnim panelima ili pločicama, ekološki su primjer kako se može proizvesti velika količina čiste i obnovljive energije. Međutim, njihovu učinkovitost mogu ugroziti različiti vanjski čimbenici, uključujući prisutnost golubova i golubova: te ptice ne samo da prljaju površine panela svojim izmetom, već također mogu uzrokovati značajna fizička oštećenja sustava.

Postoje mnoge metode tjeranja golubova kao što su mreže, igle i električni sustavi protiv golubova, ali oni ne rješavaju u potpunosti problem; zapravo, nije neuobičajeno vidjeti ptice kako se rugaju tim izbjegavajućim metodama i udobno se smjestile na balkonima i izbočinama tik uz pribadače i mreže.

Nadalje, tradicionalna plašila za golubove posebno su ružna, dok Freezanz sustav zamagljivanja protiv golubova za fotonapon osigurava da imate krov bez golubova i golubova tijekom cijele godine sa sustavom prilagođenim vašim potrebama i praktički bez estetskog učinka.

Svestranost našeg sustava omogućuje nam da ga postavimo bilo gdje: na krovove, balkone, terase, šupe i još mnogo toga.

Znanstveno dokazana Freezanz metoda trajno drži golubove podalje zahvaljujući raspršivanju prirodnih eteričnih ulja koja svojim mirisom smetaju golubovima, tjeraju ih od sebe a da im ne nanose nikakvu štetu.

Ispunite online obrazac, kontaktirat će vas jedan od naših stručnjaka.

Zašto su golubovi problem za solarne ploče?

Golubovi se vole gnijezditi ispod fotonaponskih panela, pronalazeći u tim prostorima sigurno utočište od lošeg vremena i predatora.

Ovakvo ponašanje uzrokuje razne probleme koji imaju vrlo negativan utjecaj na trajnost i učinkovitost panela:

Nakupljanje izmeta: golublji izmet je korozivan, može smanjiti učinkovitost panela blokiranjem sunčeve svjetlosti i može doći u kontakt s strujnim krugovima čak uzrokujući deaktivaciju cijelih stanica;

Strukturalna oštećenja: materijali za gniježđenje mogu prodrijeti u strukture panela, uzrokujući potencijalno oštećenje kabela i elektroničkih komponenti. Nadalje, golubovi mogu oštetiti solarne panele svojim kljucanjem;

Zdravstveni rizici Izmet i gnijezda golubova mogu prenijeti bolesti i parazite: među tim bolestima su salmonela, psitakoza i kriptokokoza. Njihov osušeni izmet može raspršiti spore gljivica, uzrokujući respiratorne probleme. Golubovi mogu iz svog perja ispustiti mnoštvo sićušnih parazita koji nas mogu napasti i prenijeti vrlo opasne viruse ili bakterije.

Zaštitite svoju investiciju Freezanz fotonaponskim sustavima protiv zamagljivanja

Freezanzovo dugogodišnje iskustvo omogućilo nam je da proučimo ponašanje golubova i golubova te probleme koje uzrokuju, te tako možemo stvoriti učinkovitu, dugotrajnu, konačnu i potpuno sigurnu metodu protiv golubova za ljude i za same golubove: metoda protiv golubova za Freezanzov fotonaponski sustav odbija golubove kroz aromu koja im se ne sviđa, rezultat je znanstvenih ispitivanja naših istraživača koji su identificirali prave prirodne repelente u biljnim eteričnim uljima koji odbijaju golubove na potpuno prirodan način.

Ovaj sustav sprječava golubove da se gnijezde na krovovima i, posljedično, oštećuju solarne ploče. Na ovaj način ne samo da je fotonaponski sustav zaštićen, već je i oslobođen svih smetnji na svim onim mjestima gdje ljudi moraju misliti samo na svoju dobrobit i opuštanje kao što su hoteli, barovi, restorani, balkoni, terase i vrtovi.

Zaštitite svoju investiciju, produžite vijek trajanja svojih fotonaponskih panela, zauvijek držite podalje golubove i sve neugodnosti koje oni uzrokuju.

Freezanz je vodeći u sustavima mikromagljenja za tjeranje komaraca, golubova, dosadnih insekata i mnogih drugih vrsta štetočina. Naša metoda stvara zaštitnu perimetarsku barijeru koja je neprobojna za bilo kojeg neželjenog gosta. Naš modularni sustav prilagođava se svakoj vrsti konteksta, od najmanjeg vrta do najvećeg hotelskog parka.

Želite li se trajno riješiti golubova, komaraca, štakora, stjenica i mnogih drugih nepoželjnih gostiju, pravo rješenje je Freezanz.

Poboljšajte kvalitetu svog života sada uz Freezanz, zatražite od nas besplatne konzultacije sada!

IZJAVA O PRIVATNOSTI

POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST I ZATO SU VAŠI PODACI KOD NAS SIGURNI!

Vaši podaci obrađivat će se u svrhu slanja informacija o našim ponudama, novostima i događanjima, te u svim mailovima imate mogućnost odjave s liste primatelja.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup podacima kao i eventualni ispravak istih.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:
  • nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način
  • vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani
  • vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu
  • bilo kada se možete odjaviti iz bilo koje od naših email lista

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.).