Select One

Profesionalna rješenja za bolji zrak i život
+385919251205

SELECT ONE j.d.o.o.

TKO SMO
SELECT ONE nastao je s idejom da našim klijentima pružimo inovativne proizvode koji im mogu pomoći u dodavanju nove vrijednosti poslovnim i radnim prostorima, kao i svim prostorima za slobodno vrijeme.
Naš cilj je u svakom segmentu poslovanja kojim se bavimo stvoriti suradnju isključivo sa najboljim partnerima u pojedinim područjima. Mi ne brinemo samo o prodaji, mi brinemo o zadovoljstvu naših klijenata.

ZAŠTO RADITI S NAMA
• Zato što nudimo samo proizvode visoke kvalitete provjerenih proizvođača koji korisnicima osiguravaju dugotrajan i siguran rad uz minimalne troškove.
• Zato što za proizvode koje nudimo osiguravamo dostupnost zamjenskih i rezervnih dijelova.
• Zato što su proizvodi koje nudimo inovativni te korisnicima omogućuju da pomoću njih unaprijede razinu svoje ponude i ostvare dodatni profit, a ne da im budu samo trošak.
• Naši uređaji za raspršivanje eteričnih ulja (mirisa) su tehnološki najnapredniji uređaji u segmentu difuzora mirisa te osiguravaju minimalnu potrošnju eteričnih ulja uz pružanje maksimalnih rezultata.
• Široka lepeza mirisa koje nudimo korisnicima omogućuju odabir najboljeg mirisa za svaki prostor i oblik poslovanja. Svi mirisi su izrađeni od čistih eteričnih ulja najbolje kvalitete, napravljeni u suradnji s najeminentnijim ustanovama i stručnjacima, testirani u talijanskom „Institutu za zdravlje“ i proizvedeni u skladu sa IFRA standardima i VOC direktivama. Naši mirisi su postojani i sigurni za zdravlje korisnika.
• Uređaji za osvjetljenje, hlađenje i grijanje prostora inovativna su i patentirana tehnologija koja našim korisnicima omogućuju da svoj prostor učine posebnim, te svojim gostima pruže maksimalni komfor i jedinstveni ugođaj.
• Uređaji za zaštitu od insekata sistemom hladnog zamagljivanja najučinkovitija su metoda zaštite otvorenih prostora. 

• Naši dobavljači su europske kompanije koje garantiraju kvalitetu i udovoljavanje svim zakonskim regulativama i normama koje je postavila EU. Zahvaljujući tome možemo našim kupcima osigurati post-prodajnu podršku, te osigurati servis i jamstvo na uređaje koje distribuiramo.

• Svi proizvodi i sredstva koje nudimo dizajnirani i napravljeni s ciljem maksimalne brige o okolišu i zdravlju korisnika.

Profesionalna rješenja za uklanjanje loših mirisa, čisti zrak i aroma marketing – Vaš prvi izbor.

 

Uvoznik i distributer za Republiku Hrvatsku

SELECT ONE j.d.o.o.

10000 Zagreb-HR Croatia

Bezdanska 15

OIB: 37018393858

VAT-ID: HR37018393858

IBAN: HR8523600001102706577

SWIFT: ZABAHR2X

Kontakt: info@select-one.hr

IZJAVA O PRIVATNOSTI

POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST I ZATO SU VAŠI PODACI KOD NAS SIGURNI!

Vaši podaci obrađivat će se u svrhu slanja informacija o našim ponudama, novostima i događanjima, te u svim mailovima imate mogućnost odjave s liste primatelja.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup podacima kao i eventualni ispravak istih.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:
  • nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način
  • vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani
  • vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu
  • bilo kada se možete odjaviti iz bilo koje od naših email lista

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/cpselone/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420