Select One

Profesionalna rješenja za bolji zrak i život
+385919251205

OSVJETLJENJE – GRIJANJE – HLAĐENJE

SOLE
FURNISHING & LIGHTING & HEATING


Linija „Enjoy your life“ predstavlja novo, inovativno i patentirano rješenje proizvoda koji spadaju u grupu „namještaj-oprema“. Ovi ekskluzivni proizvodi su dizajnirani i proizvedeni u Italiji, a namjena im je udobno uživanje na otvorenom prostoru. Proizvodi EYL omogucuju svojim osvjetljenjem stvaranje ugodne atmosfere, hlade u vrucim ljetnim danima i nocima, a griju vas tijekom hladnih dana.
Osim funkcionalnosti proizvodi EYL daju svakom prostoru novu

OASI
FURNISHING & LIGHTING & HEATING & REFRESHING

Što proizvodi EYL pružaju:
• OSVJETLJENJE – Ukrasite svoj vanjski prostor na novi,  zadivljujući način. Uživajte u vašem namještaju koji nudi kvalitetnu rasvjetu sa suvremenim izgledom. Flair dizajna, Made in Italy kvalitete i iznimni završni detalji i ostavljaju ove uređaje kao centar vašeg prostora.
• GRIJANJE – Uključite udobnost uz dah topline i uživajte na otvorenom cijele godine, cak i u najhladnijim danima i noćima.
• HLAĐENJE – Sustav hlađenja pomoću vodene maglice stvara i ispušta mikroskopske kapljice vode u zrak, stvarajuci osvježavajući oblak. Dok se atomizirana voda pada prema tlu, isparava bez vlaženja ljudi ili predmeta i značajno smanjuje temperaturu (za 10°C) u okolnom podrucju. Povoljan ucinak oblaka za zamagljivanje neutralizira mirise, smanjuje prašinu i odbija insekte.

DOWNLOAD BROŠURE “IDROBASE uređaji” [OVDJE]

IZJAVA O PRIVATNOSTI

POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST I ZATO SU VAŠI PODACI KOD NAS SIGURNI!

Vaši podaci obrađivat će se u svrhu slanja informacija o našim ponudama, novostima i događanjima, te u svim mailovima imate mogućnost odjave s liste primatelja.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup podacima kao i eventualni ispravak istih.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:
  • nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način
  • vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani
  • vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu
  • bilo kada se možete odjaviti iz bilo koje od naših email lista

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.).