Select One

Profesionalna rješenja za bolji zrak i život +385919251205

Uvoznik i distributer za Republiku Hrvatsku

 

 

QuelLiDelNaso & AIRsteril uređaji

OMOGUĆITE ZDRAVO OKRUŽENJE I UNESITE MIRIS U VAŠE POSLOVNE I RADNE PROSTORE.

KREIRAJTE SVOJ PREPOZNATLJIVI MIRISNI LOGO.

STVORITE UGODNU I OPUŠTAJUĆU ATMOSFERU ZA VAŠE ZAPOSLENIKE, GOSTE I POSLOVNE PARTNERE.

 

 

✯ Ultrasonični ambijentalni difuzori mirisa QuelLiDelNaso / uređaji i mirisi namijenjeni za kućnu upotrebu i manje poslovne prostore

✯ Profesionalni difuzori mirisa QuelLiDelNaso / uređaji i mirisi za prostore veličine do 8000 m3

✯ Eterična ulja-mirisi za profesionalna difuzore

✯ Profesionalni uređaji za pročišćavanje zraka AirSteril / ne koriste mirise niti druge agense već pročišćuju zrak pomoću ugrađene tehnologije koja je kombinacija različitih filtera i lampi

Ultrasonični ambijentalni difuzori mirisa (Lydion i Olpe)

Ultrasonični ambijentalni difuzori mirisa Lydion i Olpe namijenjeni su za stvaranje ugodnog mirisa i atmosfere u manjim prostorima (do 30 m2).

Ugodan miris i ispravna razina vlage u zraku mogu radikalno poboljšati kvalitetu života u prostorima u kojima živite, radite ili odmarate.

Ultrazvučni elektronički ovlaživači zraka napravljeni su od materijala vrhunske kvaliteta, sa „kromaterapi“ rasvjetom, a mogu se koristiti kod kuće, u uredu ili u manjim trgovinama.

 

Profesionalni difuzori mirisa  (serija Q)

Profesionalni difuzori mirisa QuelLiDelNaso namijenjeni su za raspršivanje mirisa na bazi eteričnih ulja u prostorima do 8000m3. Ovisno o potrebama korisnika dostupno je više modela uređaja koji će na najbolji način izvršiti zadatak parfumiranja prostora.

Svi uređaji izrađeni su od visoko kvalitetnih materijala i komponenata koji jamče dugotrajno korištenje uz minimalno održavanje i troškove. Svi uređaji posjeduju oznaku CE koja jamči poštivanje najviših europskih standarda kvalitete.

Profesionalni difuzori Q pretvaraju eterično ulje u miris i mogu ga ispuštati u prostor na dva načina: direktno ili preko postojećeg ventilacijskog sustava. Termine i vremensko trajanje distribucije mirisa moguće je regulirati preko integriranog elektroničkog timer-a, te je zahvaljujući tome potrošnja eteričnog ulja optimizirana za svaki prostor.

Mirisi koji se emitiraju u okoliš mogu se koristiti za opuštanje kupaca, poticanje osjeta koji ih čine aktivnijima, olakšavanje prodajnih procesa, stvaranje ugodnije radne atmosfere, stvaranje opuštajuće atmosfere za odmor, stvaranje vlastitog prepoznatiljivog olfaktivnog (mirisnog) logotipa.

Eterična ulja-mirisi za profesionalne difuzore

Mirisni marketing i perfumiranje okoliša dva su najmoćnija i najnaprednija alata kojima možete “probuditi” najdublje emocije potrošača. Mirisi su dio našeg života: podsjećaju nas, čak i nakon mnogo godina, na neki trenutak, osobu, razdoblje našeg života, posebnu atmosferu. Najstarija su mirisna sjećanja, dublja i od samih emocije koje bude.

Svi naši mirisi izrađeni su od čistih eteričnih ulja najviše kvalitete te jamče dugotrajnu uporabu uz minimalnu potrošnju. Mirisi „QuelLiDelNaso“ su bez alergena, proizvodeni, ispitani i odobreni prema najvišim europskim standardima, prije sve proizvedni imajući u vidu neškodljivost za zdravlje korisnika. Ako želite da vaš miris bude u sigurnom okruženju za zdravlje ljudi, važno je da koristite ovjerene mirise koji zadovoljavaju određene standarde i zakone. Naša zbirka mirisa dizajnirana je da zadovolji različite sektore korištenja i zadovoljava propise Ifra (International Fragrance Association). IFRA provodi testove na sirovine i gotove mirise: postoje testovi za moguće učinke fotoosjetljivosti, toksičnosti kože i alergije. Testovi su vrlo strogi i respektiraju restriktivne parametre, kako bi potrošačima osigurali da koriste proizvode uz apsolutnu sigurnost.Osim toga, svi mirisi su ispitani na talijanskom „Istituto Superiore di Sanita“ (talijanski Institut za zdravstvo) i dolaze sa MSDS (Sigurnosni listovi) i certifikatima analize.

Razvoj mirisa provodi se uz suradnju sa vodećim talijanskim stručnjacima i institucijama.

QuelLiDelNaso u svojoj kolekciji ima 23 mirisa na bazi eteričnih ulja. Ovakva široka lepeza mirisa sa različitim bazama omogućuje svakom korisniku izbor mirisa koji će najbolje ispuniti namjenu prostora u koji se aplicira te kako bi zadovoljili različite potrebe iz mnogih tržišnih sektora. Raspon naših proizvoda omogućuje nam da ponudimo raznovrsna mirisna rješenja za male prostore (trgovine svih vrsta, butici, čekaonice, uredi), kao i širenje mirisa u velike površinske prostorije (gimnastičke dvorane, zdravstvene klinike, kina, kazališta, saloni automobila, zračne luke, željezničke stanice, podzemne željeznice, autobusi, tramvaji) … i još mnogo toga.

Svaki od mirisa kombinacija je više eteričnih ulja i brižljivo je dizajniran od strane naših stručnjaka.

Profesionalni uređaji za pročišćavanje zraka AirSteril

AIRSTERIL™ su profesionalni uređaji za pročišćavanje zraka i smanjenje emisije loših mirisa i infekcija.

Imate li problema sa smradom, neugodnim mirisom kanalizacije ili urina u toaletu, neugodnim mirisom duhanskog dima u vašem lokalu ili automobilu, neugodnim mirisom znoja u garderobi ili pljesan po zidovima? Otkrijte kako ukloniti i kontrolirati mirise s našim pročistačima zraka i eliminatorima mirisa. Koristan i profesionalan alat koji ubija bakterije koje uzrokuju neugodne mirise, smanjujući rizik od infekcija i bolesti.

AIRSTERIL™ (Airscience Technology International Limited) je vodeći proizvođač uređaja za tretman zraka u Europi koji već više od dvadeset godina stvara tehnološki napredna rješenja za uklanjanje mirisa i kontrole infekcije.

AIRSTERIL™ uređaji su idealni alati za obavljanje sanitarne zaštite okoliša bez upotrebe kemijskih ili potrošnih sredstava te sprječavanje infekcija poput legionele i drugih bakterijskih kontaminacija koje su opasne za  zdravlje vas,  vaših klijenata ili vaših zaposlenika.

AIRSTERIL™  tehnologija uklanja neugodne mirise, distribuira čisti zrak, osvježava ga i sanificira te dokazano ubija čak 98,11% bakterija i virusa u zraku i na izloženim površinama.

AIRSTERIL™ uređaji čiste zrak u vašem prostoru 24 sata, 365 dana u godini!

 

BROŠURA “QuelLiDelNaso & AIRsteril uređaji”


DOWNLOAD BROŠURE “QuelLiDelNaso & AIRsteril uređaji” [OVDJE]