Select One

Profesionalna rješenja za bolji zrak i život
+385919251205

Wellness Pedalò

posti4 osobe lunghezzaL: 4 m solarena pedalevelocita4 km/h peso185 kg pesoAirpool / Spa bazen

GardaSolar i Enrico Puppi: nova pedalina između wellnessa i zabave!

Zeleno, zabava i tehnologija. Ove tri vrijednosti su bit GardaSolara i to je ono čemu težimo u stvaranju naših proizvoda i usluga za održivi turizam. Istraživanje se nastavlja, kao i ideja za idejom.
Danas smo spremni pokrenuti još jednu. Ideja koja uzima ove tri vrijednosti i opet im savršeno pristaje.
Zove se Wellness Pedalò i dovoljan je pogled da se primijeti njegova originalnost. Radi se o inovativnoj pedalini koja dolazi iz spoja najpopularnijeg vozila za plažu sa mini-hidromasažnim bazenom airpool, pogonjenom elektromotorom i opremljen zdencem s 12 hidromasažnih mlaznica koje pretvaraju svaki izlet na vodi u pravi doživljaj SPA.
Ali tu ne stajemo: nova pedalina Wellness Pedalò opremljena je i novom baterijom koja se može ukloniti a razvijena je od strane GardaSolara, još je praktičnija za jednostavno izvlačenje i punite je gdje god želite. Uskoro će postati dodatni pribor u svakom našem modelu električnog čamca.
Ukratko: Wellness Pedalò je dašak svježeg zraka za one koji iznajmljuju čamce i ostaju tražiti praktično, originalno i zabavno rješenje za tradicionalnu pedalinu, klasiku hrvatskih plaža, ali i jedan od brodova koji se manje razvijao tijekom godina.
Bilo je vrijeme za stvaranje nečeg novog. I opet, najbolje ideje i više od toga.
“Ideju mi ​​je predložio spasilac u Riminiju i bio je to tako zanimljiv projekt da sam to htio osobno izvesti! – kaže nam Enrico – osnivač tvrtke Preformati Italia, kreator projekta Pedalò Wellness i danas važan partner za nas u GardaSolaru.
Dolazim iz firme koja se bavi hidromasažnim bazenima Preformati Italia i već neko vrijeme sam tražio suradnju s brodograditeljem kako bih optimizirao projekt. Zajedno s nekim suradnicima smo već napravili mali korak, stvarajući prototip, ali nedostajalo je vremena i osoblja da mu se da konačan oblik koji bi bio zadovoljavajući. Zatim sam na internetu naišao na GardaSolar i bio zadivljen inovativnim proizvodima. Odlučio sam napraviti iskorak i podijeliti ovaj projekt.
S Albertom i GardaSolarom rodila se prekrasna suradnja koja će se sada i ostvariti i Wellness Pedalò će biti lansiran na tržište u konačnom obliku. Enricovo iskustvo u izradi bazena s polistirenskom izolacijom bilo je neprocjenjivo u razvoju Wellness Pedalò, poboljšavajući ga u svim aspektima, dizajnu, otpornosti, sve do whirlpool tehnologije koja ga predstavlja.
Danas je Wellness Pedalò spreman za plovidbu obalama mora i jezerima Hrvatske. Novo poglavlje GardaSolara koje će vas, sigurni smo, razveseliti, brojne obitelji na odmoru, ali prije svega turističkih djelatnika, zbog praktičnih rješenja koja mogu jamčiti brzi povrat ulaganja.
Ovo je GardaSolar filozofija!

 

 

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST I ZATO SU VAŠI PODACI KOD NAS SIGURNI!

Vaši podaci obrađivat će se u svrhu slanja informacija o našim ponudama, novostima i događanjima, te u svim mailovima imate mogućnost odjave s liste primatelja.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup podacima kao i eventualni ispravak istih.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:
  • nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način
  • vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani
  • vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu
  • bilo kada se možete odjaviti iz bilo koje od naših email lista

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.).