ZAŠTITA OD INSEKATA I NAMETNIKA

   

   

  ZAŠTITA OD INSEKATA I NAMETNIKA

   

  Uz tehnologiju FREEZANZ možete zaštiti područje u kojem boravite od insekata kao što su komarci, muhe, ose, biljne uši ili grinje, ali isto tako i od nametnika kao što su miševi, krtice i zmije.

  FREEZANZ tehnologija također Vam omogućuje uklanjanja neugodnih mirisa iz tretiranog područja uz korištenje sredstva napravljenih na prirodnoj bazi.

  Uređaje FREEZANZ možete koristiti i za dezinfekciju prostora.

  Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji i brojnim ispitivanjima koja se provode na terenu i u laboratoriju, uz suradnju tvrtki specijaliziranih za ovaj sektor, uvođenje sustava FREEZANZ omogućuje uklanjanje ili značajno smanjenje prisutnosti insekta u vašem vrtu, uz minimalnu upotrebu sredstava. 

  FREEZANZ uređaji su programibilni, jednostavni za instalaciju i upotrebu. Izaberite i programirajte sami najbolje vrijeme za tretiranje određenih površina. Aktivno, automatsko upravljanje sustavima FREEZANZ omogućuje maksimalno iskorištavanje nebulizacije (raspršivanja), te sprječava nepotrebnu potrošnju sredstava uzrokovano kišom ili vjetrom.

  Za tretiranje prostora moguće je koristiti biocidne insekticide ili sredstva na bazi esencijalnih ulja koja tjeraju nametnike (neškodljivo za ljude, životinje i okoliš).

  Uz korištenje sredstava na prirodnoj bazi uređaji se mogu koristiti i u prostorima u kojima borave ljudi ili životinje, bez štetnog utjecaja.

  Asortiman uređaja FREEZANZ prilagođen je za korištenje u različitim uvjetima i za različite veličine područja koje treba tretirati. Uređaji su dostupni kao:

  • HOME sustavi – Zhalt Portable
  • SEMIPROFESSIONAL sustavi – Zhalt Evolution
  • PROFESSIONAL sustavi – Hi-Tech & Connect

  Za više informacija pogledajte katalog Freezanz i sredstvima za tretiranje ili nas kontaktirajte putem maila ili telefona.