Select One

Profesionalna rješenja za bolji zrak i život
+385919251205

 

 

ZAŠTITA OD INSEKATA I NAMETNIKA

 

Uz tehnologiju FREEZANZ možete zaštiti područje u kojem boravite od insekata kao što su komarci, muhe, ose, biljne uši ili grinje, ali isto tako i od nametnika kao što su miševi, krtice i zmije.

FREEZANZ tehnologija također Vam omogućuje uklanjanja neugodnih mirisa iz tretiranog područja uz korištenje sredstva napravljenih na prirodnoj bazi (repelenti).

Sredstva za tretiranje Freezanz Naturiz i Natural su bio-sredstva, neškodljiva za ljude, ljubimce, domaće životinje i okoliš.

Za tretiranje prostora u uređajima je moguće koristiti i biocidne insekticide (odgovornost korisnika!).

Uređaje FREEZANZ možete koristiti i za dezinfekciju prostora.

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji i brojnim ispitivanjima koja se provode na terenu i u laboratoriju, uz suradnju tvrtki specijaliziranih za ovaj sektor, uvođenje sustava FREEZANZ omogućuje uklanjanje ili značajno smanjenje prisutnosti insekta u vašem vrtu, uz minimalnu upotrebu sredstava. 

FREEZANZ uređaji su programibilni, jednostavni za instalaciju i upotrebu. Izaberite i programirajte sami najbolje vrijeme za tretiranje određenih površina. Aktivno, automatsko upravljanje sustavima FREEZANZ omogućuje maksimalno iskorištavanje nebulizacije (raspršivanja), te sprječava nepotrebnu potrošnju sredstava uzrokovano kišom ili vjetrom.

Asortiman uređaja FREEZANZ prilagođen je za korištenje u različitim uvjetima i za različite veličine područja koje treba tretirati. Uređaji su dostupni kao:

  • HOME sustavi – Zhalt Portable (za površine do 120m2)
  • SEMIPROFESSIONAL sustavi – Zhalt Evolution (za površine do 1200m2)
  • PROFESSIONAL sustavi – Hi-Tech & Connect (za velike površine kao što su igrališta, kampovi, trgovi itd.)

 

 

 

 

Za više informacija o uređajima i sredstvima pogledajte katalog Freezanz ili nas kontaktirajte putem maila ili telefona.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST I ZATO SU VAŠI PODACI KOD NAS SIGURNI!

Vaši podaci obrađivat će se u svrhu slanja informacija o našim ponudama, novostima i događanjima, te u svim mailovima imate mogućnost odjave s liste primatelja.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup podacima kao i eventualni ispravak istih.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:
  • nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način
  • vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani
  • vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu
  • bilo kada se možete odjaviti iz bilo koje od naših email lista

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.).